Zajedničke aktivnosti

Zajedničke aktivnosti

Maškarani ples u sportskoj dvorani

Zastavice, baloni, maškare velike i male, likovi iz priče, likovi iz bajke, harmonika, roženice, pjesma i ples nose nas u svijet iz mašte.

Dječji karneval u Areni

Dvori, šterne, tovari i rakljanski vitezovi i princeze pohodili su Pulsku Arenu u skupnoj maski "U Kaštelu i na Dvori".

Radionica sa roditeljima

Zajednička radionica djece i roditelja. Izrađivali smo aranžmane od zelenih grančica, svijećnjake, vijenčiće za vrata, čestitike, zvona...

Kuća Djeda Mraza

U Kući Djeda Mraza organizirane su razne aktivnosti za djecu, podjela paketa, druženje sa Djeda Mrazom, Bakom Mraz, vilenjacima i animatorima, te Božićni sajam.

Dječji olimpijski festival

Starija i srednja skupina djece iz skupine "Bubamare" i "Pčelice"sudjelovala su na Dječjem Olimpijskom festivalu gdje su se takmičili u raznim disciplinama( skok u dalj, trčanje na 50m, bacanje loptice, štsfeta 4*25m, mali nogomet-djevojčice). Djevojčice su osvojile zlatnu medalju u malom nogometu,a jedna djevojčica je osvojila treće mjesto u skoku u dalj. Cijela ekipa dobila je pehar za fair play.

Dječja Olimpijada

Na natjecanju na Dječjoj Olimpijadi sudjelovali su predškolarci iz skupina "Pčelice" i "Leptirići". Svi sudionici dobili su diplome za sudjelovanje. Tara Cukon i Manuel Gortan osvojili su zlatne medalje u trčanju na 50 metara, a Adriana P. osvojila je brončanu medalju u skoku u dalj.

Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića “Vrtuljak Marčana”

Dani otvorenih vrata organizirani su kako bi se svim posjetiteljima prikazalo čime se djeca bave, kako provode dane u vrtiću, kroz razne kreativne radionice. U skupini "Leptirići" izrađivale su se vaze od staklenih boca, cvjetići od štapića za sladoled. U skupini "Bubamare" izrađivale su se razne igre sa magnetima. U skupini "Pčelice" izrađivale su se nošnje, starinski instrumenti i nakit od gline. Održana je i radionica sa svrhom edukacije djece, odgajatelja i svih zaposlenika vrtića za boljim razumijevanjem "različitosti" kod djeteta, gdje su nam u gostima bili Udruga za skrb oboljelih od Celijakije Istarske županije, te smo degustirali bezglutenske proizvode.

Svjetski dan sindroma Down

Šarene čarape, podrška borbi osoba s Down sindromom.

Posjet Postaji prometne policije pula

Djeca su se upoznala sa osnovnim pravilima ponašanja u prometu, kao i opasnostima u prometu. Družila su se s policajcima i razgledala službena vozila policije.

zajedno

zajednička aktivnost