Marčana aktivnosti 2017

Djeca plešu bosi

U sklopu projekta djeca iz skupine "Bubamare" plesali su bosi izvodeći razne pokrete.

Ples sa šeširima

Djeca iz skupine "Bubamare" izvodili su razne pokreta i plesali sa šeširima.

Pokret u parovima

U sklopu projekta "Pokret s osmijehom", djeca iz skupine "Bubamare" izvodili su pokret u parovima, koji je bio zabavan i kreativan.

Jesen

U skupini "Bubamare" provodile su se razne aktivnosti vezane za godišnje doba jesen, upoznavanje sa bundevom, slikanje bundeve, oblikovanje jesenske slike od kolaž papira.

Šetnja šumom

U sklopu projekta "Pokret s osmijehom", skupina "Bubamare" otišla je na izlet u šumu, gdje smo osim šetnje, odigrali igru sa balonima"Zaleđeni pokret", vidjeli i mirisali ciklamu, te vidjeli gljive.

Zajednička igra na vanjskom prostoru

Na vanjskom prostoru, svakodnevno, kada to vremenske prilike dozvole, djeca iz skupina "Bubamare" i "Leptirići", igraju se zajedno u slobodnoj igri.

Predstava: “Klaun Čupko”

U sportskoj dvorani u Marčani, djeca iz skupine "Bubamare" i "Leptirići", pogledali su predstavu "Klaun Čupko", uz pjesmu i smijeh.

Projekt u skupini “Leptirići”: “Brojalice, igralice”

U sklopu projekta, u skupini "Leptirići" oblikovali smo gusjenicu od glinamola i balona, te puža od žireva. Izrađivali smo zvečke od kuglica i čepova.

Plodovi jeseni

U skupini "Leptirići" jesen smo obilježili upoznavanjem djece sa jesenskim plodinama, u šetnji selom, donošenjem plodina iz roditeljskog doma, slikanjem i oblikovanjem.

Slobodna dječja igra u skupini “Leptirići”

U skupini "Leptirići" svakodnevno se provodi slobodna dječja igra prema centrima interesa.

Dječji tjedan

Djeca iz skupine "Bubamare" i "Leptirići" obilježili su Dječji tjedan zajedničkom igrom na vanjskom prostoru uz šarene balone i crtanjem kredom u boji na betonu.

Dječje aktivnosti u mjesecu lipnju

Tijekom mjeseca lipnja dječji interes bio je usmjeren prema igrama s pijeskom i vodom.