Marčana aktivnosti 2021

Jesen

Djeca iz skupine "Bubamare" na temu jeseni slikali su košaru sa jesenskim plodinama, masline, crtali šumu u jesen...

Šetnja prirodom

Šetajući prirodom djeca iz skupine "Bubamare" promatrala su koje se promjene događaju u jesen, te izgled stabala.

Slikovnica “Djed i repa”

Slikovnica "Djed i repa" bila je poticaj da djeca iz skupine "Bubamare" ilustriraju svoju slikovnicu i ispričaju svoju priču prema vlastitim crtežima.

Slikovnica “Ježeva kućica”

Slikovnica "Ježeva kućica" bila je poticaj djeci iz skupine "Bubamare" za razne likovne, manipulativne, govorne aktivnosti. Djeca su oblikovala kolaž papirom, crtala u raznim likovnim tehnikama, igrala stolne igre, glumila plošnim lutkama...

Dječji tjedan

Dječji tjedan u skupini "Bubamare" obilježen je raznim glazbenim, tjelesnim, likovnim, manipulativnim aktivnostima. Djeca su izradila plakat "ruke prijateljstva" opcrtavajući svoje ruke, crtali su što je za njih sreća, igrali se raznim stolnim igrama na temu emocije, prijateljstvo.

Robot Miško

Priča "Kako je robot Miško postao dječak", potaknula je djecu iz skupine "Bubamare", da oblikuju robota kolaž papirom, prepričavaju priču prema slikama, slikaju i crtaju raznim likovnim tehnikama.

Takmičarska igra: “Tko će prije”

U takmičarskoj igri "Tko će prije" djeca iz skupine "Bubamare", bila su podijeljena u dvije grupe, te su navijajući svaka za svoj tim, uživali u igri.

Čarobna kutija

Djeca iz skupine "Bubamare" izradila su svoju čarobnu kutiju gdje su putem dodira otkrivala što se u njoj nalazi, te su oblikovali dijelove kuće, planete koje su slagali na vanjski dio.