Zajedničke aktivnosti 2017

Dječja Olimpijada

Na natjecanju na Dječjoj Olimpijadi sudjelovali su predškolarci iz skupina "Pčelice" i "Leptirići". Svi sudionici dobili su diplome za sudjelovanje. Tara Cukon i Manuel Gortan osvojili su zlatne medalje u trčanju na 50 metara, a Adriana P. osvojila je brončanu medalju u skoku u dalj.

Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića “Vrtuljak Marčana”

Dani otvorenih vrata organizirani su kako bi se svim posjetiteljima prikazalo čime se djeca bave, kako provode dane u vrtiću, kroz razne kreativne radionice. U skupini "Leptirići" izrađivale su se vaze od staklenih boca, cvjetići od štapića za sladoled. U skupini "Bubamare" izrađivale su se razne igre sa magnetima. U skupini "Pčelice" izrađivale su se nošnje, starinski instrumenti i nakit od gline. Održana je i radionica sa svrhom edukacije djece, odgajatelja i svih zaposlenika vrtića za boljim razumijevanjem "različitosti" kod djeteta, gdje su nam u gostima bili Udruga za skrb oboljelih od Celijakije Istarske županije, te smo degustirali bezglutenske proizvode.

Svjetski dan sindroma Down

Šarene čarape, podrška borbi osoba s Down sindromom.

Posjet Postaji prometne policije pula

Djeca su se upoznala sa osnovnim pravilima ponašanja u prometu, kao i opasnostima u prometu. Družila su se s policajcima i razgledala službena vozila policije.

zajedno

zajednička aktivnost