Marčana aktivnosti 2022

Modna revija- Završna priredba Bubamara i Leptirića

Crtanje i osmišljavanje majica i haljina za modnu reviju, izrada istih te održavanje same revije. Bubamare i Leptirići bili su jako vrijedni punih mjesec dana koliko je trajala sama izrada kostima, te se sve isplatilo kad su napokon prošetali modnom pistom.

Aktivnosti predškolaraca

Predškolarci uče slova, brojke, geometrijske likove. Istražuju svijet oko sebe, vježbaju spretnost. Na kraju nagrađeni su diplomom o savladavanju vještina i znanja. Spremni su za školu - BRAVO!

Ljeto u Pužićima

Stiglo je ljeto sunce nas grije, mi puno radimo i sve nam se smije. Mali smo maleni ali puno radimo, hajmo u bazen sada da se malo ohladimo.

Nastavljamo s proljećem – Pužići

U proljeću i dalje uživamo mi, zajedno sa raznim životinjama. Dođi, pridruži nam se i ti!

Sretan Uskrs – Pužići

SRETAN USKRS Zeko hop pisanicu nosi, mali medo u tome mu pomozi. Mi Pužići vrijedni životinje glumimo, svi zajedno pisanice tražimo.

Morski stanovnici – Leptirići

Osluškujemo školjke, proučavamo morske stanovnike u enciklopedijama, izrađujemo akvarij, pecamo ribe, oblikujemo plastelinom. Leptirići uživaju u aktivnostima vezanim za more i morske životinje.

Ribe i druge morske životinje – Bubamare

Igre u kinetičkom pijesku, oblikovanje glinamolom, oblikovanje krep papirom, rezanje škaricama, crtanje. Bubamare u aktivnostima vezanim za ribu razvijaju finu motoriku šake, a nakon puno rada treba se i dobro najesti finom ribom iz našeg mora.

Izlet u Dinopark Funtana – Leptirići i Bubamare
Mi smo mali ekolozi 2 – Bubamare

Bubamare se brinu o našem cvjetnjaku, čupaju travu, zalijevaju te svima žele prenijeti poruke o očuvanju prirode.

Sklop aktivnosti Dinosauri – Bubamare

Sklop aktivnosti na temu dinosaura. Slikali smo dionosaure temperom, izrađivali ih od kartonskih kutija, oblikovali kolaž papirom. Izradili smo pećinu za dinosaure u kojoj smo se često igrali i skrivali. Gradili smo dinosaure od različitih kocaka.

Uskrs – Bubamare

Aktivnosti vezane za Uskrs u skupini Bubamare.

PROLJEĆEjeBAŠčeče – Pužići

VIJESNICI PROLJEĆA "Proljeće je baš ČE, ČE", cijela priroda budi se . Pužići uživaju, malu pjesmu pjevaju.